Kunst

Utstillingsåpning: Breda Beban nights

Visningsrommet USF har invitert film- og videokunstneren Breda Beban. Hos oss viser hun to nyere arbeider, blant annet det fantastiske to-kanals videoverket “The Most Beautiful Woman in Gucha” (2007). Verket vises parallelt i Visningsrommet USF og i Lightbox på Tate Britain i London. Breda Beban er født i Serbia, har vokst opp i Makedonia og Kroatia. Hun og bor og arbeider nå i London og Sheffield, England, der hun er professor i visuell kunst ved Sheffield Hallam Universitet. Filmene vises til t.o.m. 10 februar. Gratis adgang.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.