Film

Filmanalyse kurs

Etter suksessen de siste årene kan Bergen Filmklubb også dette semesteret tilby grunnkurs i filmanalyse til sine medlemmer. Kurset er laget av Norsk Filmklubbforbund og er godkjent av Folkeuniveristetet. Kurset introduserer og gjennomgår de grunnelggende begreper knyttet til filmens fortellende elementer og dramaturgi, og hvordan disse begrepene kan brukes i analyse av konkrete eksempler. KUrset består av foredrag og visnings av filmeksempler. Kurset er kort og intensivt. Det arranegres lørdag 6. og søndag 7. november, kl. 10.00-18.00 + filmvisning etterpå. Total varighet ca. 20 timer. Sted: Kinosalen Cinemateket USF på USF Verftet, Georgernes Verft 12. Plassen er begrenset, og det blir fyllt opp etter "først-til-mølla" prinsippet. Fortløpende og bindende påmelding til Bergen Filmklubb, tlf. 55 31 85 80, fax 55 31 85 82 eller post@bergen-filmklubb.no. Kursavgift kr. 350 + medlemskort for de som ikke er medlemmer.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.