Film

Somewhere in Between, Pierre Coulibeuf, Frankrike 2004

Somewhere in Between Somewhere in Between blir av produksjonsselskapet presentert som "An experimental film-portrait. Somewhere in Between transposes in a fiction the research of choreographer Meg Stuart. Different daily situations. In Paris, Zurich and Brussels". Filmen er i skrivende stund ikke ferdig, men skal etter planen presenteres på filmfestivalen i Locarno i begynnelsen av august. Det er med andre ord en rimelig fersk film som presenteres på Cinemateket USF disse kveldene. Coulibeuf har selv uttalt at "the film proposes a reflection on the body’s postures in the everyday life of individuals. In other words: how choreographic work feeds on social life and individual behaviours observed in daily life [...] The Film is a cross-disciplinary project, a project 'in between' two disciplines: cinema and choreography, has been achieved in an encounter – to be exact: the combination of highly specific artistic practices." Meg Stuart er født i USA, og er en internasjonalt anerkjent koreograf som har hatt oppsetninger på alle klodens store dansescener. Hun har holdt til i Europa siden 1994, blant annet i Brussel der hennes dansekompani "Damaged Goods" har base. I sine koreografiske arbeider reflekterer Stuart rundt enkeltindividets forhold til det moderne samfunnet.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.