Film

Klossowski, Peintre-Exorciste, Pierre Coulibeuf, Frankrike 1987-88

Klossowski, peintre-exorciste Klossowski, peintre-exorciste er frie assosiasjoner rundt kunstneren Pierre Klossowski, som Coulibeuf tok sin doktorgrad på. Den er satt sammen av tre små novellefilmer, der den første foregår i Galerie Beaubourg i Paris under en Klossowski-utstilling med tema St. Nicholas-dagen. "The demon was both in the thing that he was showing and in the person to whom he was showing it." – P. Klossowski. I den andre episoden møter vi François, som foran La Grande Odalisque i Louvre får en besettelse om å reise til et galleri i Antwerpen. "It is not when souls are inhabited that they are ill: it’s when they are no longer inhabitable..." – P. Klossowski. Siste episode er en parodisk sak basert på litterære og figurative arbeider av Klossowski, der vi i François fantasi møter kunstneren i hans eget studio. "Painting is a pathophany, in that a painting reproduces a demonic stratagem and thereby excorises and communicates the painter’s obsession..." – P. Klossowski
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.