Film

BIFF på Cinemateket

BIFF på Cinemateket Bergen internasjonale filmfestival (BIFF) har i løpet av få år etablert seg som et svært viktig kulturarrangement i Bergen, med over 30.000 besøkende i fjor. Også i år setter vi av en uke i oktober til å vise filmer i forbindelse med BIFF. Akkurat hva dette samarbeidet kommer til å bestå av er langt ifra klart ennå. Vi kan falle ned på en retrospektiv serie av en BIFF-aktuell regissør; vi kan presentere en ny og hittil ganske ukjent filmpersonlighet; eller vi kan komme opp med noe helt annet. Uansett holder vi kontakten med festivalsjef Tor Fosse de neste par månedene. Noen har kanskje vansker med å huske at Ewan McGregor var i Bergen i oktober i fjor. Det er fordi han ikke var her, til tross for at vi annonserte med hans fremmøte. Vi har ikke planer om igjen å rope ut om et celebert besøk som i siste liten blir avlyst. Derfor blir datoene 14. til og med 20. oktober foreløpig stående åpne på programmet vårt. Men en uke eller to før festivalen blir nok Cinematekets BIFF-uke spikret. Det vil bli annonsert på www.cinemateket-usf.no, på plakater og via mailinglisten vår. Mottar du ikke våre nyhetsbrev? Meld deg på via nettsidene eller send en e-post til sigurd@cinemateket-usf.no, så er du med.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.