Film

Filmskapere på vei

Filmskapere på vei Siden starten i februar 1993 har Cinemateket USF vært et visningsforum for lokale film- og videoproduksjoner. I samarbeid med Vestnorsk Filmsenter fortsetter vi denne populære tradisjonen. Som før vil visningene være gratis og åpne for alle. "Filmskapere på vei" gir publikum sjansen til å få med seg hva som rører seg i det lokale produksjonsmiljøet – alt fra amatørfilmer og enkle musikkvideoer på VHS eller Super 8, til profesjonelt produserte reklamefilmer og spillefilmer. For filmskaperne er disse arrangementene en mulighet til å få vist sine verk for kollegaer og publikum – og til å få kommentarer, tilbakemelding, ris og ros. Leder for Vestnorsk Filmsenter, Hans Dragsund, er programleder under "Filmskapere på vei"-arrangementene. En av senterets hovedoppgaver er å bevilge midler til produksjon av film og video på Vestlandet. Har du noe du ønsker å få vist, eller vil du ha mer informasjon? Ta kontakt med Vestnorsk Filmsenter v/Hans Dragsund, tlf. 55 56 09 05, eller Cinemateket USF v/Ole Petter Bakken, tlf. 55 31 85 80 på USF Verftet, Georgernes verft 12, 5011 Bergen. Innleveringsfrist for filmer er mandag i forkant av arrangementene, men gi gjerne beskjed i forkant dersom du har noe du ønsker å vise. Send oss også produksjonsopplysninger, en kort beskrivelse, og et bilde hvis du har. Filmer kan leveres til Vestnorsk Filmsenters kontor.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.