Konsert

Borealis 2004: Ulrike Brand og Twitter Machine

Stemnemøte mellom elegant elektrisk cello og Twitter Machine. Twitter Machine består av Lars-Erik ter Jung og Thomas Kjekstad, for anledning forsterket av improviasjonsmusikeren Ivar Grydeland. Scene USF, kl. 18.00. Program: Ruben Gjertsen: Solo (urfremføring) John Cage: Etudes boreales I-V (1978) Helmut Lachenmann: Pression (1969) elektrisk cello Bernd Alois Zimmermann: Sonate for cello solo (1960) Günter Steinke ²Arkade² for cello + live electronics (1992-2003) Ulrike Brand har base i Italia, og drev festivalen Quaderni Perugini di Musica Contemporanea i perioden 1987-97. Brand har arbeidet tett med John Cage, og har bestilt og urfremført verker av en rekke samtidskomponister. På Borealis urfremfører den tyskfødte cellisten blant annet et bestillingsverk av bergenskomponisten Ruben Gjertsen. Twitter Machine: Program: Mark Adderley: Twitter Machine Henrik Hellstenius: Between Two Eivind Buene: Delta Ground
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.