Konsert

LIVING COLOUR

LIVING COLOUR Corey Glover vocal, Vernon Reid gitar, Doug Wimbish bass, Will Calhoun trommer 90-talls helter til Bergen! Grammy-vinnende Living Colour har funnet sammen igjen etter bruddet i ’95, og kommer til Bergen med den ferske skiva Collidoscope i bagasjen. Bandet hadde flere store hits på slutten av 80-, og begynnelsen av 90-tallet. Magasinet Rolling Stones skriver om comebacket: ”Before Rage Against the Machine, way before Limp Bizkit and the nu-metal posse, Living Colour put the hip hop into punk and metal, renewing rock as a black art. They’re back – and still ahead of the pack.” www.livingcolournet.com
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.