Konsert

Angelique Kidjo

Konsertstart 21:00 Den afrikanske superstjernen Angélique Kidjo er endelig tilbake i Bergen med en forrykende sommerkonsert! Kidjo er en av verdens mest populære afrikanske sangerinner, og krysser alle musikalske grenser ved å blande rytmene fra sin vestafrikanske kulturarv med stilarter som funk, salsa og jazz. Angélique Kidjo turnerer med Santana i USA i sommer, og har Bergen som første stoppested i Norge etter dette. En unik konsertopplevelse man ikke bør gå glipp av! Billetter i salg fra onsdag 9. juli. Billettservice: 815 33 133. Kan kjøpes på Posten, Grieghallens billettkontor, Logen og ved inngang.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.