Konsert

Susanne Abbuehl

Susanne Abbuehl - vokal Christof May - klarinett, bassklarinett Samuel Rohrer - trommer Wolfert Brederode - piano, harmonium, munnspill

Vi har gleden av å presentere Susanne Abbuehl på siste konserten dette semesteret. Denne sveitsisk/nederlandske vokalisten Norgesdebuterte på Moldejazz i fjor, og en konsert som blir stående blant festivalens vakreste. Platedebuten "April”, på ECM har fått strålende kritikker både i Norge og i Europa. Stemmen hennes er beskrevet som vakker, stillferdig og melankolsk. Hun presenterer blant annet selvskrevne tekster til musikk av Carla Bley og egne komposisjoner til tekster av poeten av E. E. Cummings. Vi forventer en vakker, stemningsfull og lyrisk konsert
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.