Konsert

NATTJAZZ: D`Sound + Oddjob + Luedy/Dahl/Carstensen + The Necks + Wibutee + Elektra

GENERELL INFO dørene åpner på USF kl 21.00 onsdag-lørdag(kl 20.00 søndag-tirsdag)Første konsert starter kl 22.00 (kl 21.00 søndag til tirsdag)Åpen festivalkafe/uterestaurant fra kl 12.00 - 24.00 hver dag. BILLETTINFO Billettavgift kommer i tillegg på alle billetter. Det selges kun Dagskort (unummererte ståplasser) som gjelder alle konserter på USF samme dag. OBS! Dagskort garanterer IKKE plass på alle konserter dersom det er fullt i et lokale. Vær tidelig ute! Til Ahmed Jamal - konserten i Peer Gyntsalen selges separate enkeltbilletter. Eventuelle enkeltkonserter med egne billetter annonseres spesielt. Billettpris oppgitt som "normal/medlem Bergen Jazzforum". Medlemskort(kode BUS 2003)kan kjøpes på Billettservice og Posten (kr 250/150 stud). Billettkoder oppgis med fordel ved billettbestilling/kjøp. Billettbestilling 815 33 133 Nettbillett: www.nattjazz.no og www.billettservice.no Forsalg Posten, Grieghallens billettkontor 55216150 Logen billettkontor 55232015 Gruppesalg Revy og teaterservice 55216170 info 55307250 Med forbehold om endringer. Kjøpte billetter refunderes IKKE. Ledige billetter selges ved inngangen.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.