Konsert

Dobbelkonsert: Generation 3060 og Sound of Mucus

Phil Minton - vokal, Pat Thomas - keyboards/elektronikk, Paul Lovens - trommer/perc/sag, Tonny Kluften - kontrabass

Engelskmannen Phil Minton har siden midten av sekstitallet spilt en sentral rolle i utviklingen av improvisert musikk, både som trompetist og sanger. Han ble i 1988 kåret til "Best male singer in Europe" av International Jazz Forum, og har spilt med Mike Westbrook Orchestra, John Butcher og Veryan Weston for å nevne noen. Til Bergen kommer han med et fyrverkeri av erfarne improvisatorer, som i flere samarbeid har skapt stor begeistring for sin hasardiøse omgang med harmoniske konvensjoner og etablerte sjangre. Forvent det uventede denne kvelden!
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.