Konsert

Køhn/Johansen

Sigurd Køhn - saksofon / Nils Olav Johansen - gitar, vokal / Heine Totland - vokal / Ole Bjørn Myklebust - trompet / Roy Powell - tangenter / Harald Johnsen - bass / Jarle Vespestad - trommer.

Partyjazzguruene Køhn/Johansen har etter sin debut plate ”,Woman’,s got to have it”, blitt kjent som et av Norges mest attraktive liveband, ikke så rart når bandet inneholder noen av Norges absolutt beste jazzmusikere. De spiller en jazzsoul-preget blanding av låter som stilmessig har mye til felles med den alternative soulbevegelsen i USA, anført av artister som D’,Angelo og Erikah Badu. Her får musikerne - som bl.a. har erfaring fra band som Farmers Market, Transjoik, Petter Wettre trio og Veslefrekk - boltre seg relativt fritt der de kapper om å være forgrunnsfigur i denne kollektive hyllest til publikumsvennlig souljazz. Her er det bare å glede seg til en konsert der soul med jazzelementer er resepten. Det blir dansbart og funky, det blir rett og slett et dødskult party! Ny plate kommer i februar.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.