Konsert

Silje Nergaard

Silje Nergaard - vokal / Tord Gustavsen - piano / Harald Johnsen - bass / Jarle Vespestad - trommer / Svein Graff - lyd.

Silje Nergaard er kjent og kjær både blant gamle og unge for sin myke stemme og melodiøse musikk. Hun har en egen evne til å gjøre jazzmusikken tilgjengelig for et bredt publikum, og nå er endelig i Bergen igjen etter utallige konserter både i inn- og utland. Til Bergen har hun med seg sin faste trio og nye, selvkomponerte låter, som vil bli spilt inn i februar. Sammen med navn som Molvær og Wesseltoft er Silje en av norsk jazz' største eksportartikler. Hennes siste album ”At First Light " har solgt over 140.000 eksemplarer, og en ny plateutgivelse er planlagt i oktober.

Billett kjøpes hos Billettservice. Tlf: 815 33 133. Kjøp også medlemskort direkte hos billettservice.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.