Konsert

Mike Stern

Mike Stern - gitar / Bob Francheschini - saksofon / Chris Mihn Doky - bass / Lionel Cordew - trommer.

Etter to års ventetid har vi igjen gleden av å presentere Mike Stern her på BJF. Mike Stern har i snart to tiår vært en av jazzens fremste gitarister, med sin komplekse teknikk og enorme musikalitet. Selv om man nok forbinder han mest med fusion, henter han hele tiden elementer fra andre stilarter som gir hans velkjente sound. Stern slo igjennom med Miles Davis sitt band tidlig på 80-tallet og har etter den gang gitt ut flere kritikkerroste album og samarbeidet med bl.a. Michael Brecker, David Sanborn og Jaco Pastorius.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.