Konsert

Kevin Hayes/Seamus Blake Qt.

Kevin Hayes - piano / Seamus Blake - saksofoner / Larry Grenadier - bass / Bill Stuart - trommer.

I ti år har BJF brukt Sardinen som scene for noe av det mest spennende av norsk og internasjonal jazz. Dette markeres i kveld med et amerikansk stjernelag. De fire musikerne har i ti år markert seg som noen av de mest etterspurte jazzmusikere i USA. Med røttene godt plantet i bop-tradisjon gjør de svært interessante variasjoner over udødelige tema. Grenadier og Stewart er faste medlemmer i Pat Methenys trio, mens Seamus Blake sist gjestet Sardinen sammen med gitarlegenden John Scofield.

Dørene åpner en time før konsertstart.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.