Scenekunst

BIT Teatergarasjen: Collection of Lovers - Raquel André

Collection of Lovers er basert på møter mellom André og hundrevis av mennesker av alle slags nasjonaliteter, kjønn og aldre.

Raquel André samler på sjeldne ting. Hun er besatt av den overveldende mengden informasjon som finnes i hver minste bevegelse et menneske gjør. I en årrekke har hun jobbet med innsamling som metode for utvikling og fremvisning av scenekunst. Med en fascinasjon for minner, og lidenskap for hvordan det forgjengelige kan bevares, jobber hun med innsamling av intime øyeblikk.

Collection of Lovers er basert på møter mellom André og hundrevis av mennesker av alle slags nasjonaliteter, kjønn og aldre. I leiligheter verden over har hun i møte med fremmede jaktet på intime situasjoner. Intimiteten blir bevart gjennom minner og bilder. I grensegangen mellom fiksjon og virkelighet fanger Raquel André flyktige øyeblikk, for å legge de til i sin uendelige samling av sjeldne ting.

Forestillingen samler elskere og møter i hver by den reiser til. Møtene integreres i forestillingen, og forteller noe om hvordan vi relaterer oss til hverandre. Hva ser vi etter når vi møter noen? Facebook, Instagram, Tinder og Grindr har gjort oss til eksperter på å forfalske intimitet. Vi poster hva vi spiser, hvem vi kysser, hvor vi reiser, hva vi leser, liker og misliker – og alt oversettes til likes og kommentarer. Collection of Lovers utgår fra intime møter, og skriver seg inn i samlingen av øyeblikk som utgjør våre liv og vår tid.

REIN BONUS: Gratis yogatime før forestilling. Kl 17-18 på Bergen Dansesenter, Georgernes Verft 12. Rolig time som passer for alle, ledet av yogalærer Nora Austad Sværen. Velkommen!

AV OG MED: Raquel André  UTVIKLET I SAMARBEID MED: António Pedro Lopes, Bernardo de Almeida, Carin Geada, Carolina Caramelo, Eduardo Abdala, Fabiola Lebre, Mónica Talina, noiserv, Raquel André, Rui Monteiro and Tiago Martins MUSIKK: noiserv LYSDESIGN: Rui Monteiro / Eduardo Abdala PRODUSENT: Mónica Talina CO-PRODUKSJON: Teatro Nacional D. Maria II (PT), TEMPO_Festival des Arts (BR)

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.