Film

Film: All that jazz, Bob Fosse 1979

There’s No Business Like Show Business... Bak showlivets glitter og glamour skjuler det seg en bakside av tynnslitte nerver, søvnmanglende øyne og ødelagte samliv.

Ingen kan beskrive dette bedre en Bob Fosse. Hans glødende engasjement for dans, musikk og film var nær ved å drepe ham. Han bestemte seg for å lage en selvbiografi, kanskje i et øyeblikk av selvransakelse, en film om livet bak kulissene på en av verdens tøffeste arenaer; Broadway. 

All that Jazz er en ærlig film som viser hvordan livet i showbusinessens tjeneste koster. Men alt er ikke bare elendighet. Her er praktfulle dansenumre, flotte kostymer og en englekledd Jessica Lange.

All that Jazz delte Cannes-festivalens gullpalme med Kagemusha i 1980.

All that jazz. Regi: Bob Fosse. USA 1979. Engelsk tale, utekstet. DCP, 2 t 3 min.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.