Konsert

Molecules

Slippefest for nytt album - Lagoon

Molecules oppsto i øvingsromma på Griegakademiet og spelar musikk skrive av vokalist Karoline Wallace i opne komposisjonar med god plass til improvisasjon og individuell tolkning. Då dei vann Jazz i Sikte 2014 skreiv juryen dette: «Molecules viste ikke bare godt instrumentalhåndverk, sterke komposisjoner og arrangementer, og bred referansekunnskap, men også en formidlingsevne og -glede som skaper det unike momentet ved en konsert man husker lenge i ettertid.»

No er dei klar med debutplata og har i tillegg med seg buddyprisvinnar og meisterpianist frå Come Shine, Erlend Skomsvoll, på scena. Sleppefest av dei sjeldne!

KAROLINE WALLACE vokal TANCRED HUSØ trompet JONAS HAMRE saksofon MATHIAS MARSTRANDER gitar PETTER ASBJØRNSEN bass KONRAD AGNAS trommer ERLEND SKOMSVOLL piano

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.