Scenekunst

METEOR: Verk Produksjoner - Come as you are

Come as you are er en åpen invitasjon til ikke å forstå alt, men å gi seg hen, å gå seg vill og finne en vei tilbake igjen.

Verk feier de store spørsmålene vekk med enkle håndbevegelser. I denne forestillingen leter de etter de små gledelige øyeblikkene: gleden i repetisjon, gleden i mønstre, gleden i å finne sammenhenger og å imitere andre kunstverk. Enkelt sagt et panorama av utilslørt glede.

Det er en dans med verdenskjente koreografer som Pina Bausch, Gene Kelley og Yvonne Rainer, i et forsøk på å bortføre seg selv til ukjente steder der de ikke lenger kan kontrollere sitt eget uttrykk. Akkompagnert av ledende norske musikere, danser de til toner av Bachs Preludium og fuge i ess-dur, en variasjon av en gammel overtyre utviklet i fransk opera og ballett for å ta imot kongelig besøk, og som med sine tre b-er symboliserer den hellige treenighet. The Art of Fuge er derimot byttet ut med The Art of the drum solo. Og fra motsatt ende danser de til John Cages In a Landscape for danseren Louise Lippold, en drømmeaktig kopi av Erik Satie, et vakkert pianostykke skrevet av en komponist som aldri hadde sansen for harmonier.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.