Konsert

METEOR: Thea Hjelmeland performance

Sammen med kunstnere fra andre felt eksperimenterer Hjelmeland med måter å treffe publikum på

I dette prosjektet serverer Thea Hjelmeland en blanding av tidligere utgitt låtmateriale og gir en forsmak på sin tredje plateutgivelse som kommer i 2018. Denne konserten eller sceniske oppsetningen er et forsøk på å gå ytterligere inn i eller ut av et konsertformat, som allerede bærer sterkt preg av kunstnerisk utforming.

Med seg har hun kunstnere fra andre sceniske felt. Sammen vil de eksperimentere med forskjellig måter publikum og kunstnere kan møtes på i Hjelmelands musikalske univers. Hun er kjent for sin nære og personlige kontakt med publikum, et dynamisk og kraftfullt lydbilde, historie-fortellende tekster og en unik scenisk tilstedeværelse.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.