Kunst

METEOR: Soups & Stories - The aftermath of battle

Seminar: Soups&Stories er et sosialt kunstprosjekt som inviterer til historiefortelling, samtaler og suppe

Utgangspunktet for dette dialogseminaret er den rwandiske koreografen Dorothée Munyaneza sin forestilling Unwanted. Vi har gitt Soups&Stories oppgaven å utforme et seminar basert på et ønske om en dialog lokalt omkring kvinners erfaringer fra krig parallelt med kvinners kamp i hverdagen. Soups&Stories har samarbeidet med flere ulike kvinnepolitiske grupper i Bergen i mange år og har lang erfaring og nettverk. I Kampens Etterspill blir både ungdommer og voksne fra Eritreisk kvinneunion spurt om å til å dele personlige historier basert på Dorothée Munyanezas tematiske univers. Publikum vil også få mulighet til å samtale rundt dagsaktuelle kvinnepolitiske spørsmål.

Facebookevent

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.