Scenekunst

METEOR: Sarah Vanhee - Oblivion

Oblivion er en forestilling om alt det Sarah Vanhee ville ha kastet i løp av et arbeidsår, og en hyllest til å finne det igjen

Hun har tatt vare på alt bosset som har samlet seg i løp av et år, både avfall og virtuelt søppel, alt fra spam og notater til tomme yoghurtbeger. Organisk avfall har hun nøyd seg med å avfotografere.
Det unyttige ved disse tingene gjør dem interessante, og prosessen med å ta vare på dem har avfødt en avfallsfilosofi. Det tok henne flere måneder å komme inn i tankegangen, innse at selvsagt måtte hun samle alt glass også, og dokumentere de to bringebærene i dørslaget. Det ble en besettelse.


Mer om forestillingen her >>

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.