Scenekunst

METEOR: Mellanmjök Productions - White Beauty

En forestilling om ekstreme bevegelser i Skandinavia, fra politisk høyre- og venstreekstremister til religiøse fundamentalister, et forsøk på å speile ekstremismen og blottlegge dens teknikker gjennom en iscenesettelse av individuelle historier

Hva kjennetegner den skandinaviske ekstremismen, og hvordan påvirker den resten av samfunnet? Befinner hele Skandinavia seg i en langsom radikaliseringsprosess, som om ekstreme bevegelser trekker samfunnet etter seg, på slep, og som vi knapt legger merke til siden vi er en del av den helheten som forandres?

White Beauty er en forestilling om ekstreme bevegelser i Skandinavia, fra politisk høyre- og venstreekstremister til religiøse fundamentalister, et forsøk på å speile ekstremismen og blottlegge dens teknikker gjennom en iscenesettelse av individuelle historier. Utøverne kommer fra Norge, Finland og Sverige, og arbeider med fysisk teater, sirkus, dans og visuelt design. Tre kvinner og to menn pumper langsomt opp energien til nivå av boksekamp og stadionrock. Publikum er det skandinaviske samfunnet, som utøverne driver gjennom en akselerert radikalisering, en demonstrasjon på hvordan følelsesmessig manipulering svekker dømmekraften.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.