Scenekunst

METEOR: Forced Entertainment - Shakespeares The Winter's Tale

Complete Works: Table Top Shakespeare by Forced Entertainment

One by one, over the course of nine days, Forced Entertainment performers condense every Shakespeare play ever written into a series of 36 intimate and lovingly made miniatures, played out on a one metre table-top using a collection of un-extraordinary everyday objects.

18:00 The Winter's Tale Cathy Naden

Language: English

Contact billetter@teatergarasjen.no for any questions. The festival Box Office at USF Verftet is open from 11:00 to 16:00 during the festival.
Read more about the performance and METEOR 2017 here.

// Hva skjer med Shakespeare hvis man gjenforteller handlingen i stykkene hans, hopper bukk over hele poesien og lar det hele utspille seg ved hjelp av små husholdningsobjekter på en bordplate? Skåret ned og presentert på denne måten utnytter Forced Entertainment historiefortellingens kraft og henvender seg til fantasien.

18:00 Vintereventyret Cathy Naden

Språk: Engelsk

Dersom du har spørsmål kan du kontakte oss på billetter@teatergarasjen.no eller henvende deg i Box Office på USF Verftet under festivalen (11:00–16:00). Les mer om forestillingen og METEOR 2017 her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.