METEOR: Book Launces - Polyamorøs kjærlighetssang & Samferdsel

Det er duket for ideologisk nærkamp i kunstaktivismens innerste krets. Innledning ved Rune Salomonsen, husfilosof ved BIT Teatergarasjen.

Forlaget H//O//F i Moss gir ut en norsk oversettelse av Polyamorous Love Song av Jacob Wren. Samtidig lanserer vi boka Samferdsel med utgangspunkt i en samtale Finn Iunker og Sven Åge Birkeland hadde på Dramatikkens hus. Det er duket for ideologisk nærkamp i kunstaktivismens innerste krets.
Innledning ved Rune Salomonsen, husfilosof ved BIT Teatergarasjen.

Forlaget H//O//F ble etablert i 2011 som et uavhengig forlag – en mulighet/et rom/en arbeidsgruppe – og utifra et behov for å gi ut kvalitetslitteratur hvor forfatterne i større grad kan legge premissene.

Forlaget gir ut skjønnlitteratur, tverrestetiske prosjekter, kunstpublikasjoner og filosofi/teori-utgivelser

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.