Konsert

Melissa Aldana Quartet

Det er ikkje ofte vi presenterer chilensk jazz, men dette er ekstraordinært og vel så det.

Ho starta å spela som seksåring og hang med på spelejobbane til pappa Marcos Aldana. Hennar musikalitet og teknikk vart fort oppdaga, og ho oppnådde raskt eit solid rykte som eit kjempetalent. 29-åringen har studert hjå Joe Lovano og flytta i 2009 til New York, der ho er travelt opptatt med eigne og andre sine prosjekt. «The trio format exposes the truths about musicians. This one is flawless. With original tracks written by each player and an emotive cover of the Kurt Weill/Ira Gershwin classic «My Ship» Back Home exudes a timeless quality which fully marks Aldana‘s presence as a first class jazz artist.» (AllAboutJazz)

MELISSA ALDANA saksofon SAM HARRIS piano PABLO MENARES bass CRAIG WEINRIB trommer

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.