Konsert

Kamelen

NB: U-18 billetter er utsolgt Kamelen står bak den hardtslående Beng Beng Beng, og det ryktes at EP-en Ambivalent er like rundt hjørnet. Men først skal Kamelen spille sin største headlinerkonsert på hjemmebane!

Den unge hiphop-myten Kamelen har foreløpig kun gitt ut tre singler, men disse har smelt godt fra seg: Si Ingenting er for moderne rap-klassiker å regne og sommerhiten Beng Beng Beng gir allerede gjenklang i Bergensgatene. Nå er det fart på Kamelen, som 1. desember spiller sin største konsert i Bergen ever!

2017 har vært et spektakulært år for Kamelen: Han har spilt store konserter land og strand rundt, bl.a. spilt walk-in-låten til Cecilia Brækhus på Koengen med Lars Vaular og varmet opp for nevnte NMG-bror på Bastionen på Bergenhus Festning.

Kamelen har også gitt ut ny musikk, bl.a. den hardtslående Beng Beng Beng, og det ryktes at EP-en Ambivalent er like rundt hjørnet. Men først skal Kamelen spille sin største headlinerkonsert på hjemmebane! Det blir et stort kapittel i den lokale rapsagaen. 

NB: U18-BILLETTER ER UTSOLGT!

NB! En avgrenset del av salen denne kvelden vil være forbeholdt publikum U18.
Det er to forskjellige billettkategorier til arangementet: ordinære billetter og U18-billetter.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.