Konsert

GIG-akademiet og Knut Kristiansen

Helaften med Knut Kristiansen og hele fem ensembler fra Griegakademiet - helt gratis

GIG-akademiet er et samarbeidsprosjekt mellom Jazzlinjen på Griegakademiet og Vestnorsk Jazzsenter. Her inviterer vi etablerte jazzmusikere til å jobbe med studentene for så å presentere arbeidet i konsertform. Nå er turen kommet til Knut Kristiansen, en av landets mest særegne pianister, arrangører og pedagoger.

Kristiansen har i hele sin karriere interessert seg for afrikanske og karibiske musikktradisjoner, og regnes for å være blant kontinentets fremste tolkere av Thelonious Monk. Denne torsdagen vil han sette opp en helaften med noen av byens største talenter i forskjellige konstellasjoner.

Knut Kristiansen - piano

Ensemble 1
Bass Andrew Robb
Trommer Martin Erstrand
Gitar Peter Søreide
Sax Aksel Røed
Vokal Amalie Holt Kleive

Ensemble 2
Bass Anders Hjemmen
Trommer Sigurd Steinkopf
Gitar Mathias Marstrander
Vokal Andrea Ådland

Ensemble 3
Bass Torkil Hjelle
Trommer Claude Cozens
Piano Isach Skeidsvoll
Trompet Andreas Hatzikiriakidis

Ensemble 4
Bass Arne Sandberg
Trommer Martin Wright Thorsen
Gitar Simen Walle
Trompet Ørjan Vollvik

Ensemble 5
Bass/keys Peder Kolsung
Trommer Gaute Ullestad Moen
Gitar Nuri Cem Arapkirioglu
Sax Jungjae Kim
Perc HC Dalgaard

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.