Film

Film: Botoks, Polen 2017 - UTSOLGT!

Director: Patryk Vega. Cast: Piotr Stramowski, Sebastian Fabijanski, Katarzyna Warnke, Olga Boladz, Agnieszka Dygant, Janusz Chabior.

„Botoks” tells a story of several men and women working in a hospital, where sweat, tears and blood is shed every day. The director, Patryk Vega, shows that the world of medicine in Poland is not any less violent or corrupted than the world of the police and mafia, that was the subject of Vega’s previous movie “Pitbull. Tough Women.”

Daniela (Olga Boladz) and her brother (Tomasz Oswiecinski) ride the ambulance until she starts working for a pharmaceutical company. When a gynecologist specializing in abortions (Katarzyna Warnke) gets pregnant, hospital director (Janusz Chabior) tries to fire her. Doctor Beata (Agnieszka Dygant) loses her fiancé in a motorcycle crash. While stealing strong painkillers from the hospital, she meets Marek (Sebastian Fabijanski), a hospital orderly haunted by his own demons…

Run time: 140 minutes.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.