Designbasar

God design til salgs for en god sak: LOUIS POULSEN / MUUTO / NORTHERN LIGHTING / VIPP / MONTANA / FORA FORM / SENAB EIKELAND / KONTORRAMA / KIIL / SM LIGHT / ERIK JØRGENSEN m.fl

DESIGNBASAR er et nytt konsept i Bergen som kombinerer design og veldedighet, hvor du ved å kjøpe lodd kan vinne nydelige designobjekter. 11.november inviteres DU til USF Verftet hvor du kan vinne design og samtidig støtte en god sak.

DESIGNBASAR er så heldig å ha fått med disse leverandørene : (designerne annonseres fortløpende)

LOUIS POULSEN / MUUTO / NORTHERN LIGHTING / VIPP / MONTANA / FORA FORM / SENAB EIKELAND / KONTORRAMA / KIIL / SM LIGHT / ERIK JØRGENSEN / SML LIGHTING / ROM FOR FLERE / HÅG / TIT / CANVAS / SOUK / MARTELA / POLYFLOR / VITRA / REGN / VRIMMEL

Alle objekter kommer fra kjente designere og kunstnere som har donert sine produkter til DESIGNBASAR. Sammen med bidrag fra DEG går alle inntektene i år til 4P For People Foundation.

«4P For People Foundation er en norsk hjelpe- og utviklingsorganisasjon som driver hjelpearbeid i Manila, Filippinene. Organisasjonen er bygget på en visjon om å reise opp verdens fattige og underprivilegerte mennesker. Målet er å hjelpe mennesker og grupper av mennesker, uavhengig av hudfarge, religion og politisk ståsted. Vi tror at alle mennesker er likeverdige».

Eventyret 4P For People begynte med Bjørg og Ingar Åkerlund fra Bergen, bestemte seg for å fullføre en drøm de hadde båret på lenge; å hjelpe verdens fattige og se dem fullføre sine drømmer og livsløp. Find Them, Help Them, Lift Them Up and Give Them a Future.

4P Facebookside: https://www.facebook.com/4pforpeople/?ref=br_rs
Nettside: http://www.4p.no/index.php/nb-no/

Hva går DESIGNBASAR ut på?
Du kan vinne designobjektene ved å kjøpe lodd til kr 20 pr stk. Jo flere lodd du kjøper, desto høyere sjanse er det for at du vinner. Ved slutten av arrangementet trekkes vinnerne av hvert designobjekt. Alle objekter er annonsert på Facebooksiden.

PROGRAM: Fra kl. 18:00 - 21:30 (tid annonseres snart)
- Åpningsnummer
- Velkomst med konferansier ANDREAS GRAVDAL
- Kort film fra hjelpearbeidet i Fillipinene
- MINGLING, loddsalg og DJ
- Musikalske innslag fra Kingsley Anowi, Boy Pablo, Store P, Felipe Alexis og Mekki
- Sofaprat om hjelpearbeidet og formålet
- Pause, loddsalg og DJ
- Artist-opptreden (annonseres snart)
- Utlodning/PREMIER

Gratis inngang. Alle er velkommen.
Det blir servert lett mat.

Har du spørsmål eller vil donere bort design, gavekort, tjeneste?
Ta kontakt med kreativ leder Mia Åkerlund:
Tel.: 98189604 // E-post: mia@ogarkitekter.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.