Konsert

Corneliskvelden 2017

Jack Vreeswijk & Elektriska Bandet, Jan Erik Vold & Håkon Paulsberg, ELG og Tove Bøygard med band

Bli med på en kunstnerisk og musikalsk hyllest til en av Nordens største visekunstnere og poeter - Cornelis Vreeswijk!

I år er det 80 år siden Cornelis Vreeswijk ble født. I Sverige har Cornelisdagen vært markert hvert år siden Cornelis gikk bort for 30 år siden. Nå er det på tide at vi her i Norge, hvor Cornelis holdt en rekke konserter og spilte inn flere av sine plater. gjør stas på "Mäster Cee".
Venner av Cornelis! Sett av kvelden lørdag 2. desember til Corneliskvelden2017 i Bergen.

Det er en stor ære at hans sønn, Jack Vreeswijk & Elektriska Bandet er blant artistene denne kvelden. Jack får selskap av Jan Erik Vold & Håkon Paulsberg, ELG og ikke minst Tove Bøygard med band.

Se også facebookevent

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.