Konsert

Bajazz: Lillebror

Ta borna med på denne fine konserten med Lillebrors Prøysensanger


Å ville nytolke Alf Prøysen er eit vågestykke i norsk musikk, men dette klarar Lillebror med glans. Denne gjengen sjarmerer sitt publikum, og saman spelar dei Prøysen på ein leiken og kjærleg måte. Frå songen om sjølvaste Jørgen hattemakar og kong Salomo, til visa som trøystar oss med av vi støtt kan få ein ny start på morgondagen. Songane fortel om kvardagslege tema, presentert forfriskande lett.

Lillebror består av:
Henrik Lødøen (trommer)
Martin Miguel Almagro Tonne (gitar)
Siril Malmedal Hauge (vokal)
Alf Hulbækmo (piano og munnspill)
Martin Lie Svendsen (kontrabass)

To forestillinger:
Kl. 12.30 og kl. 14.00
Dørene åpner en halv time før

Denne konserten er gratis for born under 2 år.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.