Konsert

Bajazz: Du og jeg og vi 2 - 3 - 4

En groovy konsert for hele familien (passer kanskje ekstra godt for de mellom fire og 10 år)

Julie Falkevik Tungevåg, Elisabeth Mørland Nesset og Ellen Brekken tar deg med for å møte flere underlige typer. Mr. Regnværssky som ikke føler seg hjemme noe annet sted enn i ørkenen, Fru Rosenstrøm som pønske på å rane banken og noen tips om hvorfor det er lurt å sjekke baksetet for krokodiller når man setter seg inn i bilen. Musikerne Julie, Elisabeth og Ellen ender også opp i en spillende diskusjon om hvem som har de kuleste instrumentene og hvem som kan spille fortest.
Med Julie Falkevik Tungevåg – piano/keytar/vokal/gitar.
Elisabeth Mørland Nesset – trommer, perkusjon, mandolin.
Ellen Brekken – kontrabass/elbass/tuba/vokal/piano/gitar.

Du og jeg og vi 2 – 3 – 4 er også straks aktuelle med sin nye plate, «Krokodille i baksetet», som kommer ut 13. oktober.

Det blir to konserter: kl. 12.30 og kl. 14.00.
Dørene åpner en halv time før.
Barn under 2 år kommer gratis inn, men bør hente ut gratisbillett på forhånd.

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.