Konsert

Bajazz: Bervens julelåteri

Topp julestemning med Mads Bervens tradisjonelle julekonsert for hele familien!

Tradisjoner er fint å ha når det nærmer seg jula og Bervens Julelåteri er i ferd med å bli en skikkelig fin tradisjon. Mads Berven er ikke fremmed for Bajazz og Bergen Jazzforums publikum. Han tar med seg en gjeng gode venner for høytid og moro, kaos og spillekyndig kappleik inn mot julestria. Juleklassikere i ny drakt, jazz, pop, ska, rock, fest og ellevill blanding. Julestemning, allsang og en passe mengde galskap.

To konserter: kl. 12.30 og kl. 14.00.
Dørene åpner en halvime før.
Barn under 2 år kommer gratis inn, men bør hente ut gratisbillett på forhånd.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.