Konsert

Vreng: Ikue Mori og Knut Hamre

nyMusikk og USF med ny konsertserie: Vreng bringer sammen musikere fra folkemusikken og den eksperimentelle musikken.

På denne første konsertkvelden i Vreng-serien presenterer vi én del med den legendariske norske spelemannen Knut Hamre på hardingfele, og deretter den New York-baserte impro- og støypionéren Ikue Mori fra Japan på diverse elektronikk.

Det skjer i Visningsrommet USF, i en intim setting der en virkelig får oppleve musiker og lyd på nært hold.

Mer om Ikue Mori her.

Mer om Knut Hamre her.

På de neste konsertene møter vi:
Reôlo - 12. desember
Slagr - 8. februar 2018
Ingrfid Breie Nyhus og André Vida - 17. april 2018

Se også www.vreng.no

www.nymusikk.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.