Film

Sykkel VM: Dokumentarfilmen Icarus. Gratis!

Den thrilleraktige og dypt fascinerende dokumentaren ICARUS tematiserer en av de største skandalene i sporthistorien

I anledning at sykkel-VM inntar byen og BIFF snart går av stabelen, inviterer vi til bike-in-kino på USF Verftet. Vi krysser fingrene for godt vær og oppfordrer alle til å klargjøre syklene sine – for sykkelsesongen er på langt nær over!
Hvis det regner flyttes visningen inn i Røkeriet USF.

Gratis adgang!

Filmen begynner kl 21:00.

Dokumentarthrilleren ICARUS begynner som et eksperiment, hvor regissør og amatørsyklist Bryan Fogel vil undersøke hvorvidt det er mulig å gå på prestasjonsfremmende medikamenter uten å bli avslørt. Etter som han snubler lenger inn i sannheten om Russlands dopingkonspirasjoner, går det opp for ham at han har makt til å avsløre den største internasjonale sportsskandalen gjennom tidene. ICARUS er en thriller av en dokumentarfilm, som har mye til felles med Laura Poitras' CITIZENFOUR (2014), og som med sine mange og sjokkerende vendinger vil gjøre tilskueren nesten stum av vantro.

NB: Det mobile sykkelverkstedet CycloFix vil være til stede før og under visningen, og tilby litt prestasjonsfremmende behandling til de syklene som måtte trenge det!


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.