Film

Hemmelig film - Troll i eske

Trollet i esken er en rykende fersk kinofilm som om noen dager, uker eller måneder vil få kinopremiere i Norge. Hvilken film dette er får du ikke vite før lyset går ned og filmen begynner

Én gang i måneden arrangerer Cinemateket Troll i eske. På disse visningene viser vi en rykende fersk kinofilm som om et par dager, uker eller måneder vil få ordinær kinopremiere i Norge. Hvilken film dette er får du ikke vite før lyset går ned og filmen begynner. Ikke engang ved billettsalget får du vite hva du skal se. Det eneste vi kan love er at filmen ikke har vært vist på kino i Bergen tidligere – BIFF inkludert.

Et utvalg av filmer som tidligere har blitt vist på Troll i eske: The RevenantVirgin Mountain som senere vant Nordisk råds filmpris, Disneys Zootropolis, den norske Grand Hotel, Michael Moores Where to Invade Next, og i det siste, den prisbelønte La La Land, Ben Wheatleys Free Fire og Mike Mills 20th Century Women, og nå sist Gullbjørn-vinneren fra Ungarn; Om kropp og sjel.

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.