Dans

H2Dance: Strangers & others

Hanna Gillgren og Heidi Rustgaard med en forestilling som utforsker sosialisering, toleranse, autonomi og fremstillinger

I Strangers & Others inviteres publikum til å se, berøre og respondere, gjennom en rekke koreograferte møter. Iført hodetelefoner inntar publikum scenen. Kun iakttatt av koreografene, benytter de sin tilstedeværelse, kroppsspråk og adferd for å kommunisere med hverandre, mens de samarbeider i stillhet. Innrammet i lys og lyd blir scenerommet et sted for refleksjon: hvem tar ansvar, og når får handlinger konsekvenser?

I Strangers and Others utforsker koreografene Hanna Gillgren og Heidi Rustgaard sosialisering, toleranse og autonomi.

Se også
www.h2dance.com 
www.madein-theweb.com/h2dance

Koreografi og regi: Hanna Gillgren og Heidi Rustgaard
Dramaturgi: Martin Hargreaves
Musikk: Sylvia Hallett
Lys: Andy Hammond

Forestillingen er støttet av Arts Council England, Norsk Kulturråd, Nordisk Kulturfond, Region Värmland Sverige, Dance4 Storbritannia, South East Dance og Jerwood Charitable Foundation Dramaturg in Residence Programme.

Co-produksjon: Dance4, Laban Theatre, Metal og Roehampton University Storbritannia, Nordens Hus Island, Region Värmland og Dansens Hus Sverige, Bergen Dansesenter og Liikelaituri Finland.

-------------------------------------------------

Invited to look, touch, assume and judge; the audience choose how to respond, placing themselves into lines, groups and pairs. Witnessed only by the choreographers, they use appearance, physicality and behaviour as a guide to negotiate each other as they cooperate in silence. Immersed in light and sound the space of the theatre frames the questions; who takes responsibility and when do actions have consequences? In Strangers & Others Hanna and Heidi explore socialization, tolerance, autonomy and exposure.

Choreography and direction: Hanna Gillgren and Heidi Rustgaard

Dramaturg: Martin Hargreaves Music composition: Sylvia Hallett
Lighting design: Andy Hammond
Funded by: Arts Council England, Arts Council Norway, Nordic Culture Fund, Region Värmland Sweden, Dance4 Nottingham UK and supported via South East Dance and Jerwood Charitable Foundation Dramaturg in Residence programme.
Co-production: Dance4, Laban Theatre and Metal UK, Nordic House Iceland, Region Värmland and Dansens Hus Sweden, Bergen Dansesenter and Liikelaituri Finland.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.