Scenekunst

BIT Teatergarasjen: Piece for person and ghetthoblaster - Nicola Gunn

Historien om en mann, en kvinne og en and. En virvelvind av stand-up-koreografi, og et kritikerrost og konfronterende stykke underholdning om fred og konflikt, moral og kunst

En tankens og følelsenes retningsløse raseri etter en opprørende hendelse, spritet opp med anekdoter og digresjoner, akkompagnert av elektroniske rytmer og en atletisk koreografi som går fra det urimelige til det komiske og besynderlig rørende. Men og en innføring i moralske og etiske problemstillinger.

Piece for Person and Ghetto Blaster er en malstrøm i skiftende tempo, som bærer frem et vell av ideer og sceniske uttrykk – fra teater til dans til performance og tilbake igjen – for å utfordre vårt syn på kunst, på verden, volden og hverandre.

“Comic Genius… Gunn’s text is intricate and often brilliant, full of unpredictable digressions and curious factoids. It’s the verbal equivalent of skimming stones over water.” (The Age)

“Mordantly witty, and wittily digressive.” (Daily Review)

NB: Etter forestillingen inviteres det til Rein Bonus i Visningsrommet der Nicola Gunn og Idun Vik samtaler, kl. 20.30.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.