Film

BIFF: Nasjonalt dokumentarseminar

Del 2: Om gravejournalistikkens kår i den nye medievirkeligheten

Igjen samles filmbransjen i Bergen for Nasjonalt dokumentarseminar, som i år består av paneldebatter både lørdag 30. september – om dekningen av Syriakrigen samt en av dens alvorligste konsekvenser – flyktningkrisen. Mandag 2. oktober inviteres det til seminar i Cinemateket USF om gravejournalistikkens kår i en ny medievirkelighet. BIFF spør om dokumentarfilmskaperne er den siste bastion for denne type journalistikk.

Se detaljert program og informasjon her.

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.