Film

BIFF Expanded: Unrest

ME og den smertefulle isolasjonen på soverommet i kontrast til drømmenes frihet

VR-opplevelsen UNREST er en interaktiv opplevelse basert på Jennifer Breas dokumentar med samme navn, som tar deg med inn i hennes opplevelse av å ha kronisk utmattelsessyndom. I prosjektet blir soverommets smertefulle isolasjon kontrastert med drømmenes og det indre livs frihet. For når du er for syk til å stå opp av sengen – hvor går du da?

Produksjon: Jennifer Brea, Amaury La Burthe
--------

BIFF Expanded tar for seg skjæringspunktet mellom film, visuell kunst og ny teknologi. Målet er å fremheve disse krysningene ved å vise til det mest innovative innen nye medieproduksjoner som utforsker utvidelsen av filmkultur.Utstillingen BIFF Expanded består av håndplukkede Virtual Reality og Augmented Reality-prosjekter som presser grenser og utfordrer konvensjoner innen digital historiefortelling.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.