Film

BIFF Expanded: The Enemy

Gjennom "augmented reality" kommer du ansikt til ansikt med mennesker i konfliktsoner i El Salvador, DR Kongo og Israel og Palestina

Denne produksjonen bruker teknologien utvidet virkelighet (augmented reality) slik at du kan være ansikt til ansikt med mennesker som kjemper i tre konfliktsoner: El Salvador, DR Kongo og Israel og Palestina. Hør vitneutsagn fra begge sider av den samme konflikten og ta steget inn i fiendens rekker.

Produksjon: Karim Ben Khelifa
Camera Lucida, France Television, NFB, Dpt., Emissive.

--------

BIFF Expanded tar for seg skjæringspunktet mellom film, visuell kunst og ny teknologi. Målet er å fremheve disse krysningene ved å vise til det mest innovative innen nye medieproduksjoner som utforsker utvidelsen av filmkultur.Utstillingen BIFF Expanded består av håndplukkede Virtual Reality og Augmented Reality-prosjekter som presser grenser og utfordrer konvensjoner innen digital historiefortelling.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.