Film

BIFF Expanded: Nothing happens

Bli med i ventingen på en hendelse som aldri vil skje

Dette er en animert Virtual Reality-opplevelse som stiller spørsmål ved publikums rolle ved å invitere den enkelte til å delta i en hendelse: Det er iskaldt i utkanten av byen. Likevel samles det mennesker der. Vi kan se dem danne en rad på horisonten. Alle venter vi på at noe skal skje.

Produksjon: Michelle Kranot, Uri Kranot / Kortfilm, eksperimentelt narrativ, VR HTC Vive
--------

BIFF Expanded tar for seg skjæringspunktet mellom film, visuell kunst og ny teknologi. Målet er å fremheve disse krysningene ved å vise til det mest innovative innen nye medieproduksjoner som utforsker utvidelsen av filmkultur.Utstillingen BIFF Expanded består av håndplukkede Virtual Reality og Augmented Reality-prosjekter som presser grenser og utfordrer konvensjoner innen digital historiefortelling.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.