Film

BIFF Expanded: Geist

Vi følger Mahatma Ghandis reise gjennom tre ikoniske øyeblikk i hans liv

GEISTs første kapittel er det Mahatma Gandhis ånd som manifesteres i et holografisk bilde. Ved å bruke Utvidet virkelighet-teknologi (AR) plasseres Gandhi på den indiske 100 rupi-lappen, og mens han deler av sin visdom følger vi ham gjennom tre ikoniske øyeblikk i hans liv.

 Produksjon: Zain Memon / augmented reality

--------

BIFF Expanded tar for seg skjæringspunktet mellom film, visuell kunst og ny teknologi. Målet er å fremheve disse krysningene ved å vise til det mest innovative innen nye medieproduksjoner som utforsker utvidelsen av filmkultur.Utstillingen BIFF Expanded består av håndplukkede Virtual Reality og Augmented Reality-prosjekter som presser grenser og utfordrer konvensjoner innen digital historiefortelling.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.