Film

BIFF Expanded: Deathtolls

Antall døde visualisert - fra terrorhendelser i Brüssel til flukten over Middelhavet og fra krigens Syria.

'DeathTolls Experience' visualizes the data behind the dead through virtual reality. Every day, countless tragic deaths number reach us through the news. Iranian computer artist Ali Eslami puts the tragedy of the victims in another perspective through his virtual reality experience. He wants to make us aware of the reality that is sometimes overshadowed by big data.

Produksjon: Ali Eslami / Virtual Reality

BIFF Expanded tar for seg skjæringspunktet mellom film, visuell kunst og ny teknologi. Målet er å fremheve disse krysningene ved å vise til det mest innovative innen nye medieproduksjoner som utforsker utvidelsen av filmkultur.Utstillingen BIFF Expanded består av håndplukkede Virtual Reality og Augmented Reality-prosjekter som presser grenser og utfordrer konvensjoner innen digital historiefortelling.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.