Film

BIFF Expanded: After solitary

En 3D dokumentar om Kenny Moores som satt på isolat i mange år i Maine State Prison
Se og hør Kenny Moores rystende erfaringer fra flere år i isolat – om hvordan han taklet situasjonen, «fisket» inn smuglervarer til andre innsatte, kjempet mot vaktene – og hva som skjedde etter han slapp ut.

Produksjon: Cassandra Herrman, Lauren Mucciolo / HTC Vive

BIFF Expanded tar for seg skjæringspunktet mellom film, visuell kunst og ny teknologi. Målet er å fremheve disse krysningene ved å vise til det mest innovative innen nye medieproduksjoner som utforsker utvidelsen av filmkultur.

Utstillingen BIFF Expanded består av håndplukkede Virtual Reality og Augmented Reality-prosjekter som presser grenser og utfordrer konvensjoner innen digital historiefortelling.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.