Film

UTEKINO: Cinema Paradiso

Bli med og se klassikeren Cinema Paradiso i bakgården på USF. Vi rigger opp stort lerret og stoler, og popper popcorn!

Den varme og rørende Oscar- og Cannes-vinneren Cinema Paradiso lar intet øye være tørt. I en italiensk landsby treffer en ung gutt og en gammel kinomaskinist hverandre, og et sterkt vennskap blomstrer ut ifra deres felles lidenskap for film med den lokale kinoen som et andre hjem.

"Cinema Paradiso" (1988) er en moderne klassiker, som vil røre selv den følelsesløse til tårer. Italienske Giuseppe Tornatore har både skrevet og regissert denne nostalgiske filmhyllesten, og med seg på laget har han komponistlegenden Ennio Morricone.

Regi: Giuseppe Tornatore. Italia/Frankrike 1989. Italiensk tale, engelske undertekster. Digitalkopi, varighet 2 t 3 min.

Litt praktisk info:
-Filmen startes ved solnedgang (cirka kl. 22:00). USF er åpent hele kvelden og det blir musikk og popcornpopping. Kafe Kippers serverer selvfølgelig digg mat og drikke.

- Husk å kle deg godt og ta med sitteunderlag.

- NB! Værforbehold: Ved regn utsettes visningen.

Billetter:
- Kun kr 60!

- Gratis inngang for medlemmer av HUFF. (husk å vise eller å kjøpe medlemskort i døra).

Arrangør: Cinemateket USF i samarbeid med USF Verftet og HUFF.

Se også www.cinemateket-usf.noTilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.