Konsert

Trondheim Voices

Trondheim Voices består av nokre av Noregs mest profilerte vokalistar, og har gjennom dei siste 10 åra satt nye standardar for kva eit vokalensemble kan vere.

Kvar for seg har dei suksess mellom anna med Trondheim Jazzorkester, Bladed,  Come Shine og BOL. Saman utforskar og utfordrar dei kva som er mogleg å få til med røysta. Trondheim Voices består av nokre av Noregs mest profilerte vokalistar, og har gjennom dei siste 10 åra satt nye standardar for kva eit vokalensemble kan vere. Gjennom bruk av ny teknologi og samarbeid med andre kunstuttrykk, har ensemblet vore banebrytande for utviklinga av kollektiv vokal-improvisasjon, og  fortset å føra sjangeren til nye stader, mellom anna gjennom samarbeidet med lyd-designar Asle Karstad. Med spesialdesigna effektkontroll kan kvar vokalist styra sine eigne effektar – frå det stille og nære til store lydlandskap i surround.

Konserten presenteres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter.

SISSEL VERA PETTERSEN  / TONE ÅSE  ANITA KAASBØLL  / TORUNN SÆVIK /  MIA MARLEN BERG  / LIVE MARIA ROGGEN  / HEIDI SKJERVE røyst, live elektronikk / ASLE KARSTAD, maccatrol, lyddesign

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.