Konsert

Mikhael Paskalev

Etter en travel festivalsommer, er Paskalev og band i storform og klare for en stor høstturné. Support: Strange Hellos

Siden Paskalev gjorde sitt inntog på den internasjonale musikkscenen, dansende i underbuksa til tonene av megahiten «I Spy», har han virkelig satt sine spor.

Her hjemme ble det kritikerroste debutalbumet nominert til Spellemannpris, og han spilte på alt som kunne krype og gå av festivaler og klubber.

De dansbare låtene på det nye albumet har vist seg å funke fantastisk bra på scenen, og etter en travel festivalsommer, er Paskalev og band i storform og klare for en stor høstturné. Den 16. november tar de turen til USF Verftet, og Mikhael selv gleder seg stort.

Support: Strange Hellos
Er du glad i fuzz og deilige popmelodier er dette definitivt bandet for deg. Bergensbaserte Strange Hellos har siden starten i 2015 gitt ut fem singler og gjort seg bemerket både i Norge og i utlandet. Bandet kan betegnes som en aldri så liten supergruppe med medlemmer fra band som Aurora, Megaphonic Thrift, Great News og Lumikide. Deres første singel «Broken Teenage Heart» ble ble kåret til en av de beste låtene i 2016 av NRK P3. Debutalbumet «Chromatics» slippes i 27. oktober på Brilliance Records.

Mikhael Paskalev FB

Strange Hellos FB

FB event

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.